Skip to content

Elst Bouwwerken & Billie Branding

Elst bouwwerken is een bouwbedrijf gevestigd in Essen, het uiterste noorden van Antwerpen, met tientallen jaren ervaring in de ruwbouwsector. Dankzij de samenwerking met Billie Branding beschikken ze nu weer over een moderne en professionele website!

De uitdaging

Website vernieuwen van Elst Bouwwerken

Elst Bouwwerken BV is een bouwbedrijf gevestigd in Essen. Hun oude website was al een aantal jaren oud, en werkte niet meer optimaal.

Zo had de site last van alle kwaaltjes die een website krijgt zonder deze te updaten: verouderd uiterlijk, links die niet werkten, en niet aangepast voor verschillende schermformaten.

Bovendien was er de noodzaak om meer relevante informatie te kunnen tonen aan bezoekers.

De oplossing

Een moderne en professionele website

Bij Elst Bouwwerken wist men heel goed welke content er op de nieuwe website moest komen. Zo moest het duidelijk zijn dat zij werken voor zowel particuliere klanten als ontwikkelaars.

Daarnaast gingen we op technisch vlak alles voorbereiden om in de nabije toekomst de eerdere realisaties van Elst Bouwwerken te tonen in een modern portfolio.

De voordelen

Een modern bedrijf, nu ook online

Met hun nieuwe website tonen ze nu ook digitaal aan hun (potentiële) klanten dat Elst Bouwwerken een modern en professioneel bedrijf is.

Het is nu makkelijker om online informatie te vinden, en contact op te nemen of een offerte op te vragen.

Bovendien maakten we een pagina met vacatures, omdat Elst Bouwwerken altijd op zoek is naar gedreven personeel.

De resultaten

Een professioneel uiterlijk

Wij zijn alvast blij met het resultaat!

We staken de website in een nieuw en overzichtelijk jasje, zonder daarbij de stijl en eigenheid van Elst Bouwwerken uit het oog te verliezen.

Neem snel een kijkje op de gloednieuwe site!

Website laten maken

Ben jij benieuwd wat Billie Branding voor je kan doen?

Wij helpen ondernemingen groeien. Laat ons jou bijstaan met het bouwen van je online aanwezigheid. 

Laat een professionele website bouwen, ondersteund door sterk grafisch design, copywriting en fotografie. Vind meer klanten dankzij goede SEO en adverteer efficiënt om de juiste doelgroep aan te spreken.