Skip to content

L-Phabet

Zoek je een creatieve woordkunstenaar die jouw boodschap tot leven brengt met pakkende en overtuigende teksten? Of zoek je een perfectionistische taalninja die ervoor zorgt dat jouw tekst helder, krachtig en foutloos is? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De uitdaging

Een moderne website voor L-Phabet

Met L-Phabet biedt Shauni een breed scala aan copywriting-diensten aan. Je kan bij haar terecht voor het polijsten en perfectioneren van teksten van elke omvang tot het schrijven van sprankelende marketing- en communicatiecontent.

Om haar diensten in het licht te zetten, had Shauni nood aan een moderne en professionele website.

De oplossing

Een moderne en professionele website

We bouwden voor Shauni een moderne website met de professionele uitstraling die je ook terugvindt in haar werk. Op haar site vind je een duidelijke uitleg over de diensten die ze aanbiedt, en kan je een kijkje nemen tussen haar meest recent uitgevoerde projecten.

De voordelen

Beter bereikbaar voor huidige en nieuwe klanten

Als recent zelfstandige copywriter is één van de uitdagingen het vinden van klanten. Ondanks haar grote dosis ervaring ondervond Shauni dat klanten niet vanzelf komen.

Onze website zal haar helpen om L-Phabet bekend te maken bij het juiste doelpubliek.

De resultaten

Professioneel bedrijf

Met de nieuwe site kan Shauni zich profileren als experte in haar vak. Ze kan er gevonden worden door geïnteresseerde bezoekers en potentiële partners. 

Website laten maken

Ben jij benieuwd wat Billie Branding voor je kan doen?

Wij helpen ondernemingen groeien. Laat ons jou bijstaan met het bouwen van je online aanwezigheid. 

Laat een professionele website bouwen, ondersteund door sterk grafisch design, copywriting en fotografie. Vind meer klanten dankzij goede SEO en adverteer efficiënt om de juiste doelgroep aan te spreken.