Skip to content

Permamens

Permamens is het levenswerk van Nicole en biedt unieke programma’s aan die bijdragen aan authenticiteit en een duurzame samenleving.

De uitdaging

Een nieuwe website voor Permamens

Permamens is het alias van Nicole van de Kar-Vanlaerhoven. Met Permamens biedt ze unieke programma’s aan die bijdragen aan authenticiteit en een duurzame samenleving.

Haar vorige website was verouderd. De structuur en layout waren onoverzichtelijk, en de website was niet aangepast voor verschillende schermformaten.

De oplossing

Een duidelijke en overzichtelijke website

Omdat Nicole veel informatie op haar website wilde tonen, moesten we hierin een duidelijk systeem vinden. De oplossing was het werken met Custom Post Types, waarmee we haar fundamenten duidelijk en overzichtelijk kunnen weergeven.

De kalender maakt het dan weer makkelijk om haar evenementen te communiceren met bezoekers, en hiervoor een centrale informatieplaats te kunnen voorzien.

De voordelen

Online aanwezigheid

Met haar nieuwe, professionele website kan Nicole haar online aanwezigheid verder uitbouwen. De site is een ideaal hulpmiddel geworden voor het tonen van informatie, evenementen, blogartikels, boeken en interessante websites.

Door het nemen van deze stap kan ze Permamens verder blijven uitbouwen.

De resultaten

Permamens in de kijker

Bezoekers vinden nu makkelijker de weg naar Permamens. Haar nieuwe site biedt een overzicht van alle diensten die Permamens aanbied.

Website laten maken

Ben jij benieuwd wat Billie Branding voor je kan doen?

Wij helpen ondernemingen groeien. Laat ons jou bijstaan met het bouwen van je online aanwezigheid. 

Laat een professionele website bouwen, ondersteund door sterk grafisch design, copywriting en fotografie. Vind meer klanten dankzij goede SEO en adverteer efficiënt om de juiste doelgroep aan te spreken.