Skip to content

RioMax & Billie Branding

Billie Branding bouwde een professionele en moderne website voor RioMax. Op de site bekijk je eenvoudig de diensten die zij aanbieden en neem je contact op via het contactformulier.

De uitdaging

Vernieuwen van website voor RioMax

Jim Nelen is met RioMax al jaren actief als ervaren professional. Je kan bij hem terecht met rioolproblemen, ontstoppingen en rioleringswerken. Ook voor een inspectie van je riool ben je bij RioMax aan het juiste adres.

De website van RioMax was echter verouderd. Naast de verouderde structuur was de leesbaarheid niet meer optimaal. Om online even professioneel te blijven als in zijn werkveld, werd een nieuwe website noodzakelijk.

De oplossing

Een moderne en professionele site

Jim nam contact op met Billie Branding voor het moderniseren van zijn website. 

We maakten een analyse van de huidige website en stelden samen vast hoe we deze konden verbeteren. Daarna gingen we aan de slag: we combineerden een fris en nieuw design met de elementen die we wilden behouden.

De voordelen

Beter vindbaar voor huidige en nieuwe klanten

Met de nieuwe website wordt het voor huidige en toekomstige klanten van Jim eenvoudiger om te zien welke diensten RioMax aanbiedt. Zo vind je op de website een handig overzicht van alle services en waarmee Jim je van dienst kan zijn.

Ook is het aanvragen van een offerte makkelijker geworden. Wanneer je dringend hulp nodig hebt, vind je bovendien duidelijk het telefoonnummer waarmee je RioMax kan bereiken. Zo wordt je altijd snel geholpen!

De resultaten

Professioneel bedrijf

Met de nieuwe site kan Jim zich profileren als expert in zijn vak. Het modern uiterlijk sluit goed aan bij de normen en waarden die je terugvindt bij RioMax.

Website laten maken

Ben jij benieuwd wat Billie Branding voor je kan doen?

Wij helpen ondernemingen groeien. Laat ons jou bijstaan met het bouwen van je online aanwezigheid. 

Laat een professionele website bouwen, ondersteund door sterk grafisch design, copywriting en fotografie. Vind meer klanten dankzij goede SEO en adverteer efficiënt om de juiste doelgroep aan te spreken.