Skip to content

Website laten maken in Zundert

Billie Branding bouwt jouw website, van ontwerp tot aflevering. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat en neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Basis website
Website met webshop
Website met boekingsysteem
Onderhoud en updates

Professionele website

Droom jij over je eigen website of webshop voor uw bedrijf in Zundert?

Bij Billie Branding kun je je professionele en unieke website laten maken tegen een scherp tarief. We combineren je nieuwe website met schitterend grafisch ontwerp, en optimaliseren met copywriting en SEO. Wij bouwen steeds een maatwerk website en zorgen voor alle technische details.

Website op maat van jouw bedrijf

Bij ons kan je je professionele website laten maken op maat van je bedrijf. We bespreken samen je wensen en bouwen een site die geschikt is voor jouw doel.

Optimaliseer voor Google

Bij het bouwen van je website houden we op structureel en inhoudelijk vlak rekening met SEO. Zo scoort je site hoog in Google en andere zoekmachines.

Uitstekende ondersteuning

Ook na aflevering staan we voor je klaar. We houden je website snel, veilig en up-to-date. Bovendien blijven we beschikbaar voor al je vragen en aanpassingen.

Alle technische aspecten

We zetten sterk in op ontzorging. Maak je niet meer druk om technische zaken, want die laat je aan ons over. In de plaats daarvan kan jij je focussen op de groei van je bedrijf.

Webdesign

Snel en eenvoudig een eigen website online

Blijf in onze huidige maatschappij niet achter met een verouderde website. Bij Billie Branding bouwen we je nieuwe moderne website en houden we rekening met al jouw wensen.

Een goed werkende website laten maken is de beste investering die je kan doen. Krijg meer klanten, bezoekers of offerte-aanvragen dankzij een gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde site.

Ook na aflevering blijven we voor je klaarstaan met uitstekende support. We beveiligen en onderhouden je website, en doen de nodige wijzigingen wanneer jij dat wilt.

Webdesign door Billie Branding: Een website op maat voor Ellen Kerstens

Jarenlange ervaring

Waarom samenwerken met Billie Branding?

Wij zijn Sofie en Nick, de oprichters van Billie Branding, en al jaren actief als website ontwikkelaar en grafisch ontwerper. Samen werken we met volle overtuiging aan jouw project. Wanneer nodig doen we beroep op onze vaste partners in SEO, copywriting, marketing of social media.

Jarenlange ervaring
Professionele en unieke maatwerk website
Kwaliteit tegen scherp tarief
Volledig responsief (geoptimaliseerd voor alle schermformaten)
Geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
Voor kleine en middelgrote bedrijven, zelfstandigen en particulieren
Een persoonlijke aanpak met één aanspreekpunt
Volledig technisch ontzorgd

Kostprijs

Hoeveel kost een website laten maken in Zundert?

Hoeveel een eigen website kost is afhankelijk van diverse factoren.

Het belangrijkste aspect is jouw specifieke doel van de nieuwe website. Wil je bijvoorbeeld veel of weinig informatie tonen, offerte-aanvragen ontvangen of producten verkopen? Of wil je bezoekers informeren of naar jouw evenement trekken?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is een standaard website niet duur. Bovendien kan deze site dankzij het gebruik van Wordpress eenvoudig worden uitgebreid met bijvoorbeeld een contactformulier, portfolio, webshop, boekingsysteem en meer.

Als je nog twijfelt of je graag een vrijblijvende prijsindicatie wilt ontvangen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. We bespreken jouw nieuwe project en ik stel voor jou een interessante offerte op.

Webdesign door Billie Branding: Een website op maat voor Ellen Kerstens

Maak kennis met onze tevreden klanten

We zijn blij met elk van onze samenwerkingen, en tonen je graag enkele van onze recente projecten. Ook in Zundert mochten we al klanten blij maken met een nieuwe website!

Nick en Sofie zijn de oprichters van Billie Branding

Billie Branding

Wie zijn wij?

Billie Branding werd opgericht door Nick en Sofie, een dynamisch koppel met jarenlange ervaring in design en online marketing. Met ons bedrijf willen we ondernemingen helpen groeien. We focussen op meer dan één aspect en werken samen met u aan een totaalconcept voor uw merk.

Zowel voor kleine bedrijven als grote ondernemingen hebben we oplossingen. Waar nodig doen we beroep op externe professionals om je steeds de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Strategie

Onze aanpak

Bij ons is een website geen bandwerk. We luisteren naar je verhaal en visie, en creëren een site die past bij jouw bedrijf.

 • Stap 1

  Kennismaking en doelen bepalen

  In ons eerste gesprek leren we elkaar kennen en luisteren we naar de ideeën voor jouw project. In grote lijnen proberen we al een visie te creëren en we denken na over de mogelijkheden voor je website. Het doel is om zo’n volledig mogelijk beeld te vormen van het project.

 • Stap 2

  Website ontwerp en creatie

  Wanneer de kantlijnen van de website volledig zijn uitgetekend en we voldoende informatie hebben verzameld, beginnen we aan het eigenlijke ontwerp van de website. We plannen wanneer nodig feedbackgesprekken en blijven finetunen tot je helemaal tevreden bent met je site. Tot slot testen we alle functionaliteiten en zorgen we ervoor dat de website optimaal functioneert.

 • Stap 3

  Lancering

  En dan is het zo ver! We lanceren je gloednieuwe website en begeleiden je met de opstart. In deze fase blijven we nauw betrokken om eventuele problemen toch zo snel mogelijk op te lossen en vragen te beantwoorden.

 • Stap 4

  Onderhoud, opvolging, optimalisatie

  Een website is nooit helemaal af, en de tijd dat een site slechts een statische webpagina was ligt al ver achter ons. Een moderne website bestaat uit verschillende software die allemaal regelmatig moeten worden geüpdated. We onderhouden en optimaliseren je site continu en zorgen ervoor dat deze vlekkeloos blijft draaien.

Website laten maken

Vraag een vrijblijvende offerte of gesprek aan

Ben je benieuwd naar onze prijzen en hoe wij je kunnen helpen? Twijfel dan niet om ons een berichtje te sturen. We bespreken jouw project tijdens een gesprek en geven je een vrijblijvende prijsopgave.

Wij nemen je zorgen uit handen.

Geef je zorgen uit handen met een onderhoudsplan van Billie Branding

Onderhoudsplan

Ook na aflevering staan we voor je klaar

Bij Billie Branding bieden we standaard een onderhoudsplan aan bij elke website. Hiervoor regelen we alle technische aspecten in eigen beheer:

Domeinnaamregistratie
Onderhoudsupdates
Dagelijkse back-ups
Professioneel e-mailadres
Veiligheidschecks
Snelheidschecks
Uptime monitoring
Snelle webhosting

Onze diensten

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Webdesign

Bij Billie Branding kan je een professionele website laten maken. We focussen op efficiëntie en conversie, waardoor jij meer winst gaat maken.

Grafisch Design

Maak jouw merk visueel aantrekkelijk met design op maat. We ontwerpen online én offline elementen om je uitstraling een boost te geven.

Adverteren

Ben je klaar voor de volgende stap? Overweeg dan om een breder publiek te bereiken en zo meer klanten te genereren.

SEO

Je website online plaatsen is één ding, bezoekers aantrekken het volgende. Onderscheid je van de concurrentie door efficiëntie zoekmachineoptimalisatie.

Copywriting

Goede inhoud creëren voor je website, sociale media en brochures is een kunst op zich. Wij kunnen je helpen.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat geldt ook voor jouw bedrijf. Gebruik kwaliteitsvolle foto’s en video’s om professioneel over te komen.