Skip to content

Jippekids

Ontdek JippeKids, waar je de leukste baby- en kinderspulletjes kan vinden.

De uitdaging

Een webshop voor JippeKids

JippeKids is opgericht door Sanne en Jeroen, trotse ouders van Joppe en Jinthe. Bij het oprichten van hun online én fysieke winkel voor baby- en kinderspulletjes was de naam dan ook snel gekozen! 

Hun assortiment bestaat uit een groot aantal producten, waarin ouders, grootouders en vrienden vast en zeker hun ‘goesting’ vinden. Voor JippeKids mochten wij een gloednieuwe website met webshop bouwen.

We wilden dat de nieuwe winkel makkelijk in gebruik was. Het groot aantal producten mocht geen probleem zijn bij het navigeren van de website, of vinden van de gewenste spullen.

De oplossing

Een efficiënte en moderne webshop

We bouwden een nieuwe webshop voor JippeKids waarbij we rekening hielden met alle moderne standaarden. De winkel is overzichtelijk dankzij slimme categorieën, en een zoekfilter zorgt voor nog meer gebruiksgemak.

We integreerden een volautomatisch kassasysteem, waarbij zowel Sanne en Jeroen als de klant kunnen genieten van een vlot bestelproces. Betalen doen klanten gemakkelijk via de gangbare betaalmethoden.

Ook bouwden we een geboortelijst in, waarin toekomstige ouders hun verlanglijstje kunnen opmaken. Vrienden en familie kunnen dan items van de geboortelijst kopen, waarna deze producten meteen naar de kersverse ouders worden verzonden.

De voordelen

Meer gebruiksgemak en meer bezoekers

Door hard in te zetten op gebruiksgemak, creëerden we een aangename website waar klanten graag hun aankopen doen. Op die manier wordt JippeKids een gevestigde waarbij bij (toekomstige) ouders!

Omdat het bestel- en betaalproces efficiënt verloopt, verspillen zowel klanten als JippeKids minder tijd en energie. Een gestroomlijnde ervaring zorgt voor meer aankopen, en achter de schermen verlies je minder tijd.

De resultaten

Meer klanten, meer winst

Het werd Sanne en Jeroen al snel duidelijk: de investering in hun nieuwe website en webshop had hen geen windeieren gelegd. Dankzij de bekendheid en goede reclame, vonden mensen de weg zowel online als offline naar JippeKids.

Zo merkten ze niet alleen een stijgende verkoop op markten en evenementen, maar ook bij de fysieke winkels die hun producten in de etalage hebben staan.

Website laten maken

Ben jij benieuwd wat Billie Branding voor je kan doen?

Wij helpen ondernemingen groeien. Laat ons jou bijstaan met het bouwen van je online aanwezigheid. 

Laat een professionele website bouwen, ondersteund door sterk grafisch design, copywriting en fotografie. Vind meer klanten dankzij goede SEO en adverteer efficiënt om de juiste doelgroep aan te spreken.