Skip to content

Grafisch Design voor een huisstijl die bij jou past

Met grafisch design van Billie Branding maak je een professionele indruk met jouw onderneming! Creëer een huisstijl die past bij je bedrijf, en gebruik deze stijl op alle online en offline materiaal.

Huisstijl - branding
Drukwerk bv. visitekaartjes
Promotiemateriaal
Social media
Grafisch design voor een nieuwe huisstijl op maat van 't Stofuiltje

Branding

Opvallen tussen je concurrentie

Ook jij hebt vast en zeker concurrenten die jouw klanten naar zich toe willen trekken. Maak een professionele indruk op je (toekomstige) klanten met een prachtige huisstijl, die perfect weerspiegelt wie je bent en wat je doet.

Ontwerp van affiche voor de Waaifeesten - Grafisch Design door Billie Branding

Gebruik overal dezelfde huisstijl

Een huisstijl bestaat uit verschillende elementen zoals kleuren, lettertypes, logo, iconen… Gebruik jouw huisstijl consistent op je website, social media, drukwerk, reclame, verpakkingen, … en zorg voor herkenbaarheid bij je bezoekers.

Creëer vertrouwen bij bezoekers en klanten

Optimaal gebruik van een efficiënte huisstijl zal zorgen voor herkenbaarheid en vertrouwen bij mensen die je merk leren kennen. Ze kennen je naam en zijn bovendien sneller geneigd contact met je op te nemen.

Bereik meer mensen en laat je omzet stijgen

Een hogere herkenbaarheid en vertrouwen heeft een rechtstreeks en positief effect op het aantal mensen dat je bereikt. Zo zorg je voor meer contactaanvragen, offerteaanvragen of productverkopen.

Mogelijkheden

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Een nieuwe huisstijl ontwerpen of volledig rebranding van je merk? Er zijn heel veel opties om je merk in de verf te zetten. Samen met jouw kiezen we de interessantste pistes voor grafisch ontwerp.

 • Huisstijl - Branding - Rebranding

  Heb jij eigenlijk al eens echt nagedacht over een consistent gebruik van jouw stijl? Bij een volledige rebranding van jouw merk creëren we een huisstijl die past bij jouw visie, normen en waarden. We ontwerpen alle elementen die je nodig hebt voor een consequent gebruik, van website en social media tot allerhande drukwerk en promotiematerialen.

 • Logo

  Het logo is het belangrijkste visuele element van jouw bedrijf. Bij het zien van jouw logo moeten mensen meteen herkennen dat het over jou gaat. Ze moeten echter ook meteen een indruk krijgen van wie je bent en wat je doet, en dat op een professionele wijze.

 • Visitekaartjes - Flyers - Brochures - Affiches

  Gebruik je logo en huisstijl op al jouw drukwerk en offline promotiemateriaal. Denk aan je visitekaartjes, briefpapier, flyer, brochure, affiche, magazine, poster, bierviltje, notitieblok, kledij, kaartjes, stickers en andere zaken.

 • Illustraties - Iconen - Animatie

  Een herkenbare huisstijl heeft baat bij de juiste visuele elementen. Het gebruik van geschikte afbeeldingen, video, illustraties en iconen draagt bij aan de herkenbaarheid en eerste positieve indruk van je merk. Gebruik animaties op maat als echte eyecatcher. 

 • Vlaggen - Borden - Banners - Spandoeken

  Ook groter promotiemateriaal en outdoor reclame moet altijd gemaakt worden op basis van de huisstijl van je merk. Denk aan vlaggen, borden, spandoeken, gevelpanelen, en ander reclamemateriaal.

 • Social Media

  Je beseft ongetwijfeld dat een aanwezigheid op kanalen zoals Facebook en Instagram onmisbaar is voor een sterk merk. Maar het gevaar bestaat dat je al snel amateuristisch overkomt wanneer je niet nadenkt over de opmaak van jouw posts. Gebruik op maat gemaakte templates voor een ontwerp dat in het oog springt en je volgers zal aantrekken.

Cases

Doe inspiratie op bij onze klanten

We zijn blij met elk van onze samenwerkingen, en tonen je graag enkele van onze recente projecten.

Billie Branding ontwerpt Social Media templates voor een professionele uitstraling op Facebook, Instagram of LinkedIn

Digitale partner

Geen zorgen, geen verborgen kosten

Bij Billie Branding heb je de mogelijkheid om op lange termijn van onze diensten gebruik te maken. Voor een vast bedrag per maand ontwerpen we alle elementen die je bedrijf nodig heeft.

Nooit extra kosten
Alle ontwerpen inbebrepen
Gebruik je huisstijl
Centraal aanspreekpunt

Wanneer je ook jouw dynamische website up-to-date wilt houden, kunnen we je een mooi all-in pakket aanbieden!

Grafisch Ontwerp

Vraag een vrijblijvende offerte of gesprek aan

Overweeg je om de stap te nemen, en écht beginnen groeien met je bedrijf? Dan heb je vast en zeker nood aan een professionele huisstijl of grafisch design.

Stuur ons een berichtje als je meer wilt weten over de mogelijkheden en onze prijzen. Tot binnenkort!

Onze diensten

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Webdesign

Bij Billie Branding kan je een professionele website laten maken. We focussen op efficiëntie en conversie, waardoor jij meer winst gaat maken.

Grafisch Design

Maak jouw merk visueel aantrekkelijk met design op maat. We ontwerpen online én offline elementen om je uitstraling een boost te geven.

Adverteren

Ben je klaar voor de volgende stap? Overweeg dan om een breder publiek te bereiken en zo meer klanten te genereren.

SEO

Je website online plaatsen is één ding, bezoekers aantrekken het volgende. Onderscheid je van de concurrentie door efficiëntie zoekmachineoptimalisatie.

Copywriting

Goede inhoud creëren voor je website, sociale media en brochures is een kunst op zich. Wij kunnen je helpen.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat geldt ook voor jouw bedrijf. Gebruik kwaliteitsvolle foto’s en video’s om professioneel over te komen.