Skip to content

Meer mensen bereiken en je bedrijf laten groeien

Adverteren via social media of Google bied je de kans om een zeer specifieke doelgroep aan te spreken. Geniet van een zeer hoge Return On Investment (ROI) met een minimale investering.

Social media advertenties
Google advertenties
Billie Branding helpt je met online marketing en adverteren

Voor wie?

Adverteren op maat van jouw bedrijf

Aan elke betaalde advertentie hangt er uiteraard een budget vast. Ons doel is om dit budget zo efficiënt mogelijk te gebruiken, en je de best mogelijke resultaten te bezorgen per campagne!

Online producten verkopen

Een online winkel kan uiteraard zeer veel baat hebben bij de juiste reclamecampagne. Door je producten rechtstreeks aan te bieden aan je ideale doelgroep, vergroot je het aantal bezoekers en aantal productverkopen enorm. Dankzij het interpreteren van de resultaten kunnen we de campagnes continu optimaliseren en verbeteren.

Meer offerte-aanvragen

Is het jouw doel om meer aanvragen voor offertes binnen te krijgen? Via gespecialiseerde advertenties zorgen we precies daarvoor. We definiëren de exacte doelgroep die jij graag als klant wilt, kiezen ons budget en gewenst resultaat, en lanceren efficiënte campagnes.

Je bedrijf opstarten

Ben je begonnen met een nieuwe onderneming en wil je graag naamsbekenheid vergaren of je eerste klanten werven? Door de juiste doelen te definiëren kunnen we dit bereiken met slechts een beperkt budget?

Verhoog je online zichtbaarheid met Billie Branding - Stijn Suy Faunabeheer

Voordelen

Kan adverteren interessant zijn voor jouw bedrijf?

Bij Billie branding maken we steeds een campagne op maat. We stellen de juiste doelen en optimaliseren gaandeweg onze inhoud.

Doelen opstellen
Plan van aanpak
Meetbare resultaten
Optimaliseren van campagne
A/B testing

Adverteren

Laat alles aan ons over

Afhankelijk van de opgebouwde strategie en het doelpubliek, maken we een plan van aanpak. We concentreren ons op één of meerdere platformen en starten een campagne. Daarna analyseren we de resultaten en gebruiken deze informatie om eventueel een nieuwe campagne op te starten.

Social media advertenties

Afhankelijk van jouw doelen kan het adverteren op Facebook of Instagram heel interessant zijn. Deze platformen stellen je in staat een specifieke doelgroep met bepaalde interesses te bereiken, waardoor je je verkoopkans enorm vergroot.

Google advertenties

Reclame maken via Google is een ontzettend interessante optie om je merk of product aan te kaarten bij personen die waarschijnlijk interesse hebben. Dankzij het profiel dat Google heeft opgebouwd van bezoekers, kunnen we zeer doelgericht gaan adverteren.

Google en social media 

Vraag een vrijblijvende offerte of gesprek aan

Wil jij je bedrijf écht een boost geven? Neem dan contact met ons op en vraag meer informatie over de mogelijkheden.

We bekijken samen welke opties het interessantst zijn voor jouw onderneming, en leggen uit wat je kunt doen met een bepaald budget.

Onze diensten

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Webdesign

Bij Billie Branding kan je een professionele website laten maken. We focussen op efficiëntie en conversie, waardoor jij meer winst gaat maken.

Grafisch Design

Maak jouw merk visueel aantrekkelijk met design op maat. We ontwerpen online én offline elementen om je uitstraling een boost te geven.

Adverteren

Ben je klaar voor de volgende stap? Overweeg dan om een breder publiek te bereiken en zo meer klanten te genereren.

SEO

Je website online plaatsen is één ding, bezoekers aantrekken het volgende. Onderscheid je van de concurrentie door efficiëntie zoekmachineoptimalisatie.

Copywriting

Goede inhoud creëren voor je website, sociale media en brochures is een kunst op zich. Wij kunnen je helpen.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat geldt ook voor jouw bedrijf. Gebruik kwaliteitsvolle foto’s en video’s om professioneel over te komen.