Skip to content

Wij helpen professionals groeien met hun bedrijf

Bij Billie Branding hebben we de vaardigheden in huis om uw zaak een boost te geven. Wilt u meer klanten genereren of producten verkopen? Bekijk onze uitgebreide bundeling van diensten waarmee we uw bedrijf laten groeien.

Een website laten maken die wél klanten aantrekt
Een consequente en professionele huisstijl ontwerpen
Online zichtbaarheid vergroten met SEO en marketing
Billie Branding helpt professionals groeien met hun bedrijf dankzij een efficiënte website en online marketing

Alles op één plaats.

Billie Branding is hét aanspreekpunt voor jouw bedrijf! We bundelen onze expertise en creëren een alles-in-één oplossing om je zaak te doen groeien.

Webdesign

Wij ontwerpen en bouwen een vakkundige website die kwaliteit uitstraalt. Bereik meer mensen en vind meer klanten!

Grafisch Design

Neem de volgende stap met je onderneming, en laat ons al je ontwerpen verzorgen: website, drukwerk, social media, … voor een professionele uitstraling.

Marketing

Soms heb je gewoon een duwtje in de rug nodig. Vertrouw niet enkel op mond-op-mond reclame, maar zorg zelf voor nieuwe klanten.

Ook voor u?

Professionele diensten voor freelancers en KMO’s.

Wij helpen kleine en middelgrote bedrijven hun online en offline aanwezigheid uitbouwen, en zorgen voor een consequente inbreng van nieuwe klanten. Stuur ons een berichtje en geef al je zorgen uit handen!

Met Billie Branding heb je een goede partner in huis voor alle online en offline communicatie

Diensten

Hoe kunnen wij uw bedrijf helpen groeien?

Samen met onze partners heeft Billie Branding de expertise in huis om uw zaak te doen groeien en meer klanten te genereren.

Bedrijfsstrategie
Professionele website
SEO
Marketing
Huisstijl & Branding
Social Media
Copywriting
Foto- en videografie

Stuur ons een berichtje om de mogelijkheden te bespreken en voor een vrijblijvende offerte op maat.

Strategie

Onze aanpak

Elk bedrijf is anders, en dat beseffen we goed. Bij een eerste gesprek bekijken we waar uw zaak nog kan groeien, en bespreken we de verschillende opties waarmee we u kunnen helpen.

 • Huisstijl - Branding - Rebranding

  Een bedrijf dat professioneel wilt overkomen, moet denken aan zijn uitstraling. Door consequent dezelfde stijl, kleuren, lettertypes en iconen te gebruiken, vergroot je de herkenbaarheid en daarmee het vertrouwen van je (potentiële) klanten. Denk ook aan een opvallend maar vakkundig logo, en benut je nieuwe huisstijl op je website, visitekaartjes, flyers, social media, advertenties, verpakkingen, cadeaubonnen, e-mailcommunicatie, …

 • Website Ontwerp en Creatie

  Een goed werkende website is immens belangrijk om nieuwe klanten te vinden. Als je nog steeds bijna volledig op mond-op-mondreclame vertrouwt, bestaat de kans dat je plots zonder werk valt. Zorg dat je online gevonden kan worden, en dat bezoekers je kunnen bereiken via je website. Laat hen contact opnemen, een boeking plaatsen, producten kopen, …

 • Social Media, Advertenties en E-mailmarketing

  Neem het heft volledig in eigen handen en zorg zelf voor een consequente instroom aan nieuwe klanten. Slimme communicatie via verschillende domeinen zorgt voor verhoogde visibiliteit.

 • Stap 4

  Onderhoud, Opvolging, Optimalisatie

  Ook na aflevering van je project blijven wij voor jou klaarstaan. We denken mee na over de volgende stappen voor jouw bedrijf en begeleiden je met de juiste online en offline strategie. Ook blijven we je website onderhouden en zorgen we dat deze altijd up-to-date blijft.

Cases

Spiegel je aan onze tevreden klanten

Bij Billie Branding hebben we voldoende ervaring opgebouwd in het helpen van kleine en middelgrote ondernemingen. Stuur ons een berichtje voor meer informatie!

Strategie

We denken met je mee

Je staat er niet alleen voor als het over de toekomst van jouw onderneming gaat. Wanneer je dat wilt, helpen we je met nadenken over de volgende stappen die je kunt nemen met jouw bedrijf.

We denken met professionals mee over de groei van je bedrijf

Een sterke marktpositie

We bekijken waar je bedrijf staat in de huidige markt, en hoe we je positie kunnen verbeteren of verankeren.

Slim groeien

Een hogere omzet betekent niet automatisch meer winst. We zorgen ervoor dat je slim investeert en groeit om meer resultaat te halen uit je onderneming.

Efficiënte schaalvergroting

Wanneer het tijd is om werk uit handen te geven, bespreek je dat best met de juiste personen. Erken de nood om werk uit te besteden en krijg meer tijd voor jezelf.

Diensten voor ondernemingen

Vraag een vrijblijvende offerte of gesprek aan

We helpen grote en middelgrote ondernemingen met hun online en offline visibiliteit. Bij Billie Branding hebben we de ervaring in huis om je bedrijf te doen groeien.

 • Website laten maken
 • Huisstijl ontwerpen
 • Marketing, advertenties, SEO

Zullen we samen eens een koffie drinken?

Onze diensten

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Webdesign

Bij Billie Branding kan je een professionele website laten maken. We focussen op efficiëntie en conversie, waardoor jij meer winst gaat maken.

Grafisch Design

Maak jouw merk visueel aantrekkelijk met design op maat. We ontwerpen online én offline elementen om je uitstraling een boost te geven.

Adverteren

Ben je klaar voor de volgende stap? Overweeg dan om een breder publiek te bereiken en zo meer klanten te genereren.

SEO

Je website online plaatsen is één ding, bezoekers aantrekken het volgende. Onderscheid je van de concurrentie door efficiëntie zoekmachineoptimalisatie.

Copywriting

Goede inhoud creëren voor je website, sociale media en brochures is een kunst op zich. Wij kunnen je helpen.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat geldt ook voor jouw bedrijf. Gebruik kwaliteitsvolle foto’s en video’s om professioneel over te komen.