Skip to content

404 – pagina niet gevonden

Oeps! Hier is iets misgegaan.

De pagina die je zocht, is niet gevonden. 

Onze diensten

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Webdesign

Bij Billie Branding kan je een professionele website laten maken. We focussen op efficiëntie en conversie, waardoor jij meer winst gaat maken.

Grafisch Design

Maak jouw merk visueel aantrekkelijk met design op maat. We ontwerpen online én offline elementen om je uitstraling een boost te geven.

Adverteren

Ben je klaar voor de volgende stap? Overweeg dan om een breder publiek te bereiken en zo meer klanten te genereren.

SEO

Je website online plaatsen is één ding, bezoekers aantrekken het volgende. Onderscheid je van de concurrentie door efficiëntie zoekmachineoptimalisatie.

Copywriting

Goede inhoud creëren voor je website, sociale media en brochures is een kunst op zich. Wij kunnen je helpen.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat geldt ook voor jouw bedrijf. Gebruik kwaliteitsvolle foto’s en video’s om professioneel over te komen.

Nick en Sofie zijn de oprichters van Billie Branding

Billie Branding

Wie zijn wij?

Billie Branding werd opgericht door Nick en Sofie, een dynamisch koppel met jarenlange ervaring in design en online marketing. Met ons bedrijf willen we ondernemingen helpen groeien. We focussen op meer dan één aspect en werken samen met jou aan een totaalconcept voor jouw merk.

Zowel voor kleine bedrijven als grote ondernemingen hebben we oplossingen. Waar nodig doen we beroep op externe professionals om je steeds de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Misschien weet je helemaal niet goed welke aanpak het beste gaat werken voor jouw bedrijf. Dat is gelukkig helemaal niet erg. Met Billie Branding hebben we voldoende ervaring om je te adviseren en begeleiden. Neem contact op om in een vrijblijvend gesprek te informeren naar je mogelijkheden.