Skip to content

Met Billie Branding uw webshop laten groeien

Wil jij graag producten of diensten verkopen via je online winkel? Of heb je al een webshop, maar werkt deze niet optimaal? Wij kunnen je helpen bij het opzetten of verbeteren van je professionele webwinkel.

Optimaliseren van je webshop en bestelproces
Meer bezoekers ontvangen door SEO en marketing
Verhoog je aantal klanten en je omzet
Een website met webshop voor Koesterijs om online producten te verkopen

Voor wie?

Een webshop op maat van jouw bedrijf

Als ervaringsdeskundigen weten we dat niet elk bedrijf gelijk is. Een strategie kan goede resultaten opleveren voor de ene zaak, en bijna geen verschil maken dan de andere. Daarom werken we niet met standaardpaketten, maar denken we altijd mee aan een aanpak die speciaal voor u is samengesteld.

Voor starters

Een online webwinkel openen is voor veel beginnende ondernemers de eerste stap naar een nieuw bedrijf. Het is een laagdrempelige methode om je producten te verkopen aan een groot publiek. Maar je pakt het beter ineens goed aan; Met een professionele webshop bereik je pas echte resultaten.

Voor bedrijven

Online producten verkopen was nooit eerder zo eenvoudig. Maar klanten vinden voor je producten wordt er niet makkelijker op, dankzij de vele concurrenten. Een webshop kan op heel veel manieren worden geoptimaliseerd, om het verschil te maken ten opzichte van andere webwinkels.

Hoe doen we dat?

De belangrijkste zaken op een rijtje

Zoals gezegd werken we steeds met een aanpak op maat van jouw bedrijf. Een strategie kan bestaan uit één of meerdere van volgende diensten. Wanneer nodig zullen we echter ons expertisegebied uitbreiden om je de beste kwaliteit te kunnen garanderen!

Webshop laten bouwen

Alles staat of valt natuurlijk met de kwaliteit van je webwinkel. Ben je een starter? Dan doe je er goed aan de verschillende mogelijkheden te overlopen, en een professionele webshop te laten bouwen. Heb je al een webshop? Laat ons controleren of de werking van de site en het bestelproces wel optimaal zijn geconfigureerd. De kans is bijna 100% dat we verbeteringen kunnen doorvoeren.

> Webdesign

Huisstijl en branding

Om echt een professionele indruk achter te laten bij bezoekers en klanten, maak je best gebruik van een huisstijl die past bij je bedrijf. Door het gebruik van aangepaste kleuren, lettertypes, visitekaartjes, flyers, stickers, verpakkingen, posters, templates, … vergroot je de zichtbaarheid van je merk en uiteindelijk ook je omzet.

> Grafisch design

SEO

Een webshop is als een prachtig hotel op een verlaten eiland. Het mag dan wel prachtig gebouwd zijn en goed converteren, je zal toch eerst moeten zorgen voor bezoekers op je eiland. Een webshop verkoopt zichzelf namelijk niet. Door zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization) zorgen we ervoor dat mensen de weg naar je webshop vinden.

> SEO

Marketing / advertising

Wil je je webshop echt een boost geven? Dan kan het lonen om een marketingcampagne te lanceren. Door (betaalde) reclame te maken op Google, Facebook en Instagram, kun je je webshop gericht promoten bij je doelgroep. Zo vergroot je op een efficiënte manier het aantal bezoekers en aankopen.

> Adverteren

E-mailcampagne

Dit is één van de meeste efficiënte én goedkope manieren van marketing. Een slimme e-mailcampagne is gericht op bestaande klanten en nieuwe bezoekers, die allemaal reeds van je merk hebben gehoord en dus sneller (opnieuw) een aankoop zullen doen.

> Neem contact op

Strategie

Onze aanpak

Niet elke webshop heeft dezelfde behoeften, maar in de basis volgen we steeds een bepaald stappenplan.

 • Stap 1

  Professionele webshop

  Een investering in je webshop is de beste aankoop die je kan doen. Profiteer van een hoog ROI (Return On Investment) door een professionele webwinkel te laten maken. Dankzij het gebruik van WooCommerce beheer je eenvoudig zelf je bestellingen en producten.

 • Stap 2

  Beter vindbaar

  Dankzij een doorgedreven SEO-strategie zorgen we dat je website sneller gevonden wordt door potentiële klanten.

 • Stap 3

  Meer bezoekers

  We gebruiken online advertenties om ons doelpubliek te bereiken. Door gebruik te maken van een slimme online strategie, en verschillende opties uit te proberen, verhogen we het aantal bezoekers op onze webshop.

 • Stap 4

  Meer klanten

  Bezoekers zijn pas echt interessant als je ze kan omtoveren tot klanten. Door het conversiegehalte op je website te optimaliseren, zorgen we voor meer bezoekers die een aankoop doen.

 • Stap 5

  Meer omzet

  Het is eindelijk tijd om de vruchten te plukken van je harde werk! Geniet van het extra inkomen, maar vergeet niet om steeds te proberen je webshop te verbeteren. 

Cases

Spiegel je aan onze tevreden klanten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Je webshop laten groeien met de expertise van Billie Branding

Webshop laten maken

Geef je zorgen uit handen en focus op je bedrijf

Heb je interesse om je webshop te laten bouwen door Billie Branding? Wij begeleiden je bij alles wat je nodig hebt, zodat je je geen zorgen moet maken en je kan focussen op de groei van je bedrijf.

Domeinnaamregistratie
Professioneel e-mailadres
Dagelijkse back-ups
Onderhoudsupdates
Betaalprovider integratie
Cookie- en privacybeleid
Snelle webhosting
Klantenregistratie

Webshop laten bouwen

Vraag een vrijblijvende offerte of gesprek aan

Heb je interesse om een website te laten maken, of je bestaande website te verbeteren? Stuur ons een berichtje, en we helpen je graag verder. 

Onze diensten

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Webdesign

Bij Billie Branding kan je een professionele website laten maken. We focussen op efficiëntie en conversie, waardoor jij meer winst gaat maken.

Grafisch Design

Maak jouw merk visueel aantrekkelijk met design op maat. We ontwerpen online én offline elementen om je uitstraling een boost te geven.

Adverteren

Ben je klaar voor de volgende stap? Overweeg dan om een breder publiek te bereiken en zo meer klanten te genereren.

SEO

Je website online plaatsen is één ding, bezoekers aantrekken het volgende. Onderscheid je van de concurrentie door efficiëntie zoekmachineoptimalisatie.

Copywriting

Goede inhoud creëren voor je website, sociale media en brochures is een kunst op zich. Wij kunnen je helpen.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat geldt ook voor jouw bedrijf. Gebruik kwaliteitsvolle foto’s en video’s om professioneel over te komen.