Skip to content

Billie Branding: we doen waar
we goed in zijn

Bij Billie Branding focussen we ons op de groei van jouw bedrijf. We doen dan ook alles om dat doel te bereiken. We ontwerp en bouwen een professionele website en huisstijl voor je bedrijf, en promoten deze door middel van sociale media, marketing en zoekmachineoptimalisatie. Bekijk hier onze diensten!

Onze diensten

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Webdesign

Bij Billie Branding kan je een professionele website laten maken. We focussen op efficiëntie en conversie, waardoor jij meer winst gaat maken.

Grafisch Design

Maak jouw merk visueel aantrekkelijk met design op maat. We ontwerpen online én offline elementen om je uitstraling een boost te geven.

Adverteren

Ben je klaar voor de volgende stap? Overweeg dan om een breder publiek te bereiken en zo meer klanten te genereren.

SEO

Je website online plaatsen is één ding, bezoekers aantrekken het volgende. Onderscheid je van de concurrentie door efficiëntie zoekmachineoptimalisatie.

Copywriting

Goede inhoud creëren voor je website, sociale media en brochures is een kunst op zich. Wij kunnen je helpen.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat geldt ook voor jouw bedrijf. Gebruik kwaliteitsvolle foto’s en video’s om professioneel over te komen.

1

Billie Branding

Onze aanpak

We weten dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. We maken ons dan ook sterk dat we steeds een oplossing op maat zoeken voor uw bedrijf. We denken samen met u en houden rekening met uw budget, behoeften en wensen.

Succesverhalen

Tevreden klanten

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet, is dat eigenlijk helemaal niet erg. Stuur ons een berichtje, en vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Totaalpakket

Uw online én offline partner

Je hoeft nooit meer op zoek te gaan naar een specifieke oplossing, om dan achteraf niet tevreden te zijn met het resultaat. Bij Billie Branding hebben we de expertise in huis om u te helpen op alle vlakken waar uw onderneming baat bij heeft.

Grafisch design voor een nieuwe huisstijl op maat van 't Stofuiltje
Geef je zorgen uit handen met een onderhoudsplan van Billie Branding

Onderhoudsplan

Méér dan alleen een website

Goed nieuws: met Billie Branding bieden we standaard een onderhoudsplan aan bij elke website. Hiervoor regelen we alle technische aspecten in eigen beheer:

Domeinnaamregistratie
Onderhoudsupdates
Dagelijkse back-ups
Professioneel e-mailadres
Veiligheidschecks
Snelheidschecks
Uptime monitoring
Snelle webhosting

Bovendien geniet je elke maand van 60 minuten aanpassingen aan je website!

Een design en branding studio met een focus op haar klanten. Maak een praatje met ons.

Wil je graag de mogelijkheden ontdekken voor jouw bedrijf? Stuur ons een bericht om een vrijblijvend gesprek in te plannen. De koffie krijg je er gratis bij.