Skip to content

Belgo Jobs

Belgo Jobs is een toonaangevende selectie- en wervingspartner, gespecialiseerd in het matchen van technisch talent met zowel grote als kleine bedrijven in Vlaanderen.

De uitdaging

Profileren als toonaangevende partner

Belgo Jobs is een nieuwe speler in de wereld van online vacatures. Ze zijn gespecialiseerd in het matchen van technisch talent met zowel grote als kleine bedrijven in Vlaanderen.

Voor hun lancering wilden we een moderne site waarmee ze zich kunnen manifesteren tussen de concurrentie. De eisen lagen dus hoog!

De oplossing

Moderne website met online vacatureportaal

We creëerden een prachtige website voor Belgo Jobs, en zijn erg trots op het resultaat. De site past perfect binnen de stijl die Belgo Jobs wilt uitstralen als professionele partner.

Via prominente knoppen worden bezoekers geleid naar het online vacatureportaal. Hier kan je eenvoudig een vacature naar je zin vinden, en meteen online solliciteren.

De voordelen

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop

Tijdens het bouwen van de website, hielden we steeds de gebruiksvriendelijkheid voor zowel bezoeker als beheerder in het achterhoofd.

Bezoekers vinden eenvoudig alle informatie die ze nodig hebben op de website. Het online vacatureportaal is handig en gebruik, en solliciteren kan je doen met één klik.

Voor de beheerder van de website betekent de site ook een grote tijdswinst. Het toevoegen, beheren en verwijderen van vacatures is kinderspel dankzij het geïntegreerde CPT-systeem. Een vacature online plaatsen kan zelfs in de pauze tussen twee meetings!

De resultaten

Krachtige lancering van Belgo Jobs

Mede dankzij de nieuwe en gebruiksvriendelijke website profileerde Belgo Jobs zich al snel als belangrijke speler in de markt. Via een slimme communicatie van marketing en gebruik van relaties creëerden ze al snel een breed netwerk van werkgevers en werkzoekenden. De website vult zich dan ook snel met verschillende jobaanbiedingen!

Website laten maken

Ben jij benieuwd wat Billie Branding voor je kan doen?

Wij helpen ondernemingen groeien. Laat ons jou bijstaan met het bouwen van je online aanwezigheid. 

Laat een professionele website bouwen, ondersteund door sterk grafisch design, copywriting en fotografie. Vind meer klanten dankzij goede SEO en adverteer efficiënt om de juiste doelgroep aan te spreken.