Skip to content

Billie Branding: we doen waar
we goed in zijn

Bij Billie Branding focussen we ons op de groei van jouw bedrijf. We doen dan ook alles om dat doel te bereiken. We ontwerp en bouwen een professionele website en huisstijl voor je bedrijf, en promoten deze door middel van sociale media, marketing en zoekmachineoptimalisatie.

Services

Onze oplossingen voor uw bedrijf

Wij weten bij Billie Branding maar al te goed dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. We bedenken dan ook steeds een project op maat van jouw bedrijf, en houden rekening met je noden, wensen en budget.

Voor starters

Denk je eraan een bedrijf op te starten, of ben je er al mee begonnen? Dan weet je vast en zeker dat een goede website essentieel is voor de groei van jouw onderneming! Wij hebben ervaring met het bouwen van websites voor startende ondernemers, en maken een prijsvoorstel rekening houdend met jouw budget.

Voor professionals

Grotere bedrijven hebben nood aan een professionele strategie. We zorgen voor meer bezoekers op je website, informeren hen op de juiste manier, en verhogen uiteindelijk het aantal conversies. Dankzij een all-in aanpak op maat geniet je van een optimale Return on Investment.

Webshop laten groeien

Een online winkel opzetten kan iedereen. Maar als je je webshop echt wilt doen renderen, pak je het beter goed aan. We bouwen een duidelijke en efficiënte webwinkel gericht op conversie, en bedenken een strategie waardoor jij meer klanten krijgt.

Branding & naamsbekendheid

Heb je een goed werkende onderneming, maar krijg je niet genoeg contactaanvragen of offerteaanvragen binnen? Dan kan het lonen om je bedrijf bekender te maken bij het publiek. Dankzij een slimme marketingcampagne en herkenbare huisstijl verhogen we het aantal personen dat contact opneemt met je bedrijf.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet, is dat eigenlijk helemaal niet erg. Stuur ons een berichtje, en vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Een design en branding studio met een focus op haar klanten. Maak een praatje met ons.

Wil je graag de mogelijkheden ontdekken voor jouw bedrijf? Stuur ons een bericht om een vrijblijvend gesprek in te plannen. De koffie krijg je er gratis bij.