Skip to content

Ellen Maas & Billie Branding

Ellen Maas is kinesitherapeute te Essen-Horendonk. Bezoek haar website voor een overzicht van specialisaties of om contact op te nemen.

De uitdaging

Een nieuwe website voor Ellen Maas

Ellen is kinesitherapeute met een eigen praktijk te Essen-Horendonk. Ze heeft al jaren ervaring in haar vak, maar besloot onlangs de stap te zetten en uit te breiden.

Daarbij hoorde een nieuwe website, waar bezoekers eenvoudig de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

De oplossing

Een moderne en overzichtelijke website

Voor Ellen creëerden we een website die overzichtelijk en duidelijk gestructureerd is. Je vindt er eenvoudig voor welke specialisaties je bij Ellen terecht kan, met voldoende informatie over elk onderwerp.

Daarnaast voorzagen we in een informatief stukje over Ellen zelf, en de praktijk. Ook het opnemen van contact of inplannen van een afspraak is eenvoudig via de website.

De voordelen

Beter bereikbaar voor huidige en nieuwe klanten

Dankzij de website staat het vast dat de bekendheid van haar praktijk een boost zal krijgen. Nee, een website is geen tovermiddel om automatisch meer klanten te krijgen. Maar het is wel de belangrijkste manier om mensen te laten weten dat je bestaat.

Daarnaast verlaagden we de drempel voor bezoekers om contact op te nemen: we voorzagen voldoende informatie zodat klanten weten wat hen te wachten staat, en maakten een eenvoudig contactformulier waarmee mensen een afspraak kunnen inplannen.

De resultaten

Positieve commentaar

Op de statistieken is het nog even wachten, daarvoor is de website te nieuw. Maar we zijn wel heel blij met de feedback die we al ontvingen over de site! Zowel wij als Ellen kregen al positieve commentaar. Dat is natuurlijk een groot compliment voor ons.

Website laten maken

Ben jij benieuwd wat Billie Branding voor je kan doen?

Wij helpen ondernemingen groeien. Laat ons jou bijstaan met het bouwen van je online aanwezigheid. 

Laat een professionele website bouwen, ondersteund door sterk grafisch design, copywriting en fotografie. Vind meer klanten dankzij goede SEO en adverteer efficiënt om de juiste doelgroep aan te spreken.