Skip to content

EPIC Future & Billie Branding

Bij Epic Recruitment gelooft men dat de juiste persoon op de juiste plek een cruciale factor is voor het succes van elk bedrijf. Zij zijn gepassioneerd door het vinden van het beste talent en het aanbieden van toffe banen aan enthousiaste professionals.

De uitdaging

Een EPIC website voor EPIC Future

EPIC Future is het nieuwe bedrijf van Babette Van Der Horst. Ze wilt met EPIC de wereld van traditionele werving en selectie transformeren en een frisse wind laten waaien door de arbeidsmarkt.

Voor haar bedrijf moest er een volledig nieuwe website worden gebouwd. De kern van de site is natuurlijk de vacatures. 

De oplossing

Een efficiënte en moderne website

We bouwden een prachtige website voor EPIC Future, die uitstekend aanleunt bij de stijl van het bedrijf.

Dankzij voldoende en efficiënt gestructureerde informatie zorgen we ervoor dat bezoekers niet achterblijven met vragen.

Daarnaast maakten we uiteraard werk van een goed uitgebouwd systeem om vacatures op te lijsten. Bezoekers kunnen zoeken en filteren tussen de verschillende jobaanbiedingen. Wanneer ze een geschikte functie hebben gevonden, kunnen zij meteen solliciteren vanaf de website.

De voordelen

Meer bezoekers en meer sollicitaties

Een goed opgebouwde website zorgt in combinatie met slimme marketing steeds voor een sterke online aanwezigheid. Babette kreeg hierdoor veel bezoekers op haar site, wat zorgt voor een groot aantal sollicitaties voor de aangeboden vacatures.

Ook bedrijven vinden de weg naar EPIC Future, en het aantal jobaanbiedingen dat zij kunnen aanbieden stijgt nog steeds dagelijks.

De resultaten

Een professionele speler in de arbeidsmarkt

Hoewel EPIC Future een relatief nieuw bedrijf is in de wereld van de vacatures, maakten zij al snel een naam voor zichzelf.

EPIC is nu een vaste waarde in de wereld van werving en selectie, en zowel bedrijven als werkzoekenden vinden de weg naar hun website.

Website laten maken

Ben jij benieuwd wat Billie Branding voor je kan doen?

Wij helpen ondernemingen groeien. Laat ons jou bijstaan met het bouwen van je online aanwezigheid. 

Laat een professionele website bouwen, ondersteund door sterk grafisch design, copywriting en fotografie. Vind meer klanten dankzij goede SEO en adverteer efficiënt om de juiste doelgroep aan te spreken.