Skip to content

Studio Anke & Billie Branding

Studio Anke is de creatie van Anke, 40 jaar en helemaal verknocht aan het maken van juwelen. Neem een kijkje op haar webshop en stel zelf je prachtige juwelen samen!

De uitdaging

Een webshop voor Studio Anke

Studio Anke verkoopt sinds jaren juwelen en gepersonaliseerde juwelen. Lokaal was Anke al bekend, maar de online verkoop wilde maar niet van de grond komen. De webshop die Anke gebruikte stootte op haar limieten, en bood klanten niet de functionaliteit die ze nodig hadden.

Het was duidelijk dat de website volledig moest worden vernieuwd. Bovendien zouden we een systeem toevoegen waarmee klanten zelf hun juwelen kunnen samenstellen.

De oplossing

Een efficiënte en moderne webshop

Zodat Anke haar gepersonaliseerde juwelen efficiënt aan klanten kon aanbieden, bouwden we voor haar een moderne webshop. 

De bedoeling was dat klanten, via een geïntegreerd systeem, de juwelen volledig konden personaliseren en bestellen. Zo moesten ze het type juweel, aantal bedels, kleur en gravures volledig zelf kunnen kiezen.

We maakten ook extra functionaliteiten zoals cadeaubonnen, verkooppunten en het versturen van een hint naar je geliefde.

De voordelen

Meer verkoop van gepersonaliseerde juwelen

Door hard in te zetten op gebruiksgemak, creëerden we een aangename website waar klanten graag hun juwelen samenstellen. Het eenvoudige proces zorgt ervoor dat het aantal bestellingen toeneemt en dat Anke een groot aantal klanten bereikt.

De resultaten

Meer klanten, meer winst

Met de nieuwe website en webshop zette Studio Anke een grote en professionele stap. Ze verkoopt nu meer producten via de site en merkt haar klantenbestand groeien.

Website laten maken

Ben jij benieuwd wat Billie Branding voor je kan doen?

Wij helpen ondernemingen groeien. Laat ons jou bijstaan met het bouwen van je online aanwezigheid. 

Laat een professionele website bouwen, ondersteund door sterk grafisch design, copywriting en fotografie. Vind meer klanten dankzij goede SEO en adverteer efficiënt om de juiste doelgroep aan te spreken.