Skip to content

Professionele Wordpress website laten maken én onderhouden

Wordpress is wereldwijd het meest gebruikte CMS voor het bouwen van websites. Misschien heb je er al wel eens van gehoord. Het systeem is gebruiksvriendelijk en veelzijdig, en ideaal voor zowel kleine als grote sites.

De voordelen:

Gebruiksvriendelijk: doe zelf aanpassingen aan je website
Flexibel: een website op maat zoals jij het wilt
Uitbreidbaar: Voeg een webshop, boekingsysteem, ... toe
Een professionele Wordpress website laten maken door Billie Branding uit Essen

Wat, Wordpress?

Een website laten maken, écht op maat

Wordpress is een open-source systeem waarmee al miljoenen professionele websites werden gebouwd. Dankzij de vele uitbreidingen (plugins) zijn de mogelijkheden eindeloos. Je bent niet beperkt door een zelfgemaakt of ouderwets CMS.

Voor starters

Het grote voordeel van een website die gemaakt is met Wordpress is dat deze schaalbaar is. De investering is afhankelijk van je budget. Wordpress is gratis, dus je kan helemaal zelf beslissen hoeveel geld je vrijmaakt voor het bouwen van je nieuwe site. Zo kan je als starter bijvoorbeeld beginnen met een eenvoudige webpagina, en deze later uitbreiden met een winkel of boekingsysteem.

Voor bedrijven

Dankzij de slimme manier waarop Wordpress is opgebouwd, zijn ook grote en complexe websites geen probleem. Zelfs de website van NASA is recentelijk vernieuwd en gebouwd in Wordpress. Bouw een site met honderden pagina’s, een webshop met duizenden producten, een online menukaart, een immosite, … Geen idee is te gek!

Voor online winkels

WooCommerce is een gratis uitbreiding op het Wordpress CMS en heeft zich al lang bewezen: er staan meer dan vijf miljoen webshops online die gebruikmaken van de plugin. Als jij een webshop wilt starten, is WooCommerce echt het beste systeem. Je integreert productbeheer, voorraadbeheer, klantenbestand, online betalingen en nog veel meer in je website. Bovendien maak je gebruik van extra plugins zoals een nieuwsbrief, chatbot, cadeaubonnen, …

onderhoud

Je Wordpress website veilig en snel

Een Wordpress website heeft onderhoud nodig, net zoals een auto. Bij Billie Branding bieden we standaard een onderhoudsplan aan. Zo blijft je site altijd veilig en snel, en krijgen bezoekers een optimale gebruikservaring.

Domeinnaamregistratie
Onderhoudsupdates
Dagelijkse back-ups
Professioneel e-mailadres
Veiligheidschecks
Snelheidschecks
Uptime monitoring
Snelle webhosting
Wordpress website laten bouwen en onderhouden door Billie Branding

Meer voordelen

Waarom Billie Branding voor Wordpress kiest

De keuze voor Wordpress als basis voor al onze websites, is al lang geleden gemaakt. Die keuze is echter weloverwogen en gebaseerd op verschillende voordelen.

 • Wordpress en SEO

  Wordpress zit structureel goed in elkaar. De basis is daarmee gelegd voor het toepassen van sterke zoekmachineoptimalisatie. Naast een duidelijke structuur en opbouw van de site, heb je nog veel meer opties om je pagina’s te optimaliseren voor Google en andere zoekmachines. 

 • Budgetvriendelijk en flexibel

  Je maakt een Wordpress website zo simpel of complex als je maar zelf wilt. Het grote voordeel daarvan is dat je je online aanwezigheid uitbouwt op maat van jouw budget: Begin met een kleine of net een heel uitgebreide site. Later kan je eenvoudig uitbreiden of aanpassingen doen.

 • Verbinden met jouw eigen software

  Wordpress is bekend over de hele wereld. Gebruik jij al bepaalde software of een online systeem? Dan is de kans zeer groot dat zij al een verbinding hebben gemaakt via API om met jouw Wordpress website te communiceren. Denk aan facturatie, voorraadbeheer, boekingsystemen, vacatures, …

 • Zelf aanpassingen doen aan je website

  Dankzij het feit dat Wordpress zo gebruiksvriendelijk is, krijg jij de mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen aan je website. Zo kan je inloggen om foto’s of teksten aan te passen. Bij een webshop beheer je zelf je producten en bestellingen. Doe je dat liever niet? Dan nemen wij die taak gerust van je over.

Cases

Bekijk wat de mogelijkheden zijn

Al onze websites zijn gemaakt met Wordpress. Neem eens een kijkje tussen ons portfolio, en laat je verbazen door de mogelijkheden die er zijn. Ben je benieuwd wat wij voor jou bedrijf kunnen tekenen? Stuur ons dan vrijblijvend een bericht. Tot snel!

CMS - Content Management System - door Billie Branding uit Essen

Wat is een CMS

Content Management System

Een CMS is het online systeem achter de website, waarbij de volledige inhoud van de website eenvoudig kan worden beheerd.

Dankzij een CMS zoals Wordpress wordt het veel makkelijker om berichten en pagina’s aan te maken en aan te passen. Dankzij de ingebouwde database maak en beheer je simpel grote rijen aan informatie, en kan je deze weergeven op je site.

Wordpress website laten maken

Vraag een vrijblijvende offerte of gesprek aan

Ben je benieuwd naar onze prijzen en hoe wij je kunnen helpen? Twijfel dan niet om ons een berichtje te sturen. We bespreken jouw project tijdens een gesprek en geven je een vrijblijvende prijsopgave.

Wij nemen je zorgen uit handen.

Onze diensten

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Webdesign

Bij Billie Branding kan je een professionele website laten maken. We focussen op efficiëntie en conversie, waardoor jij meer winst gaat maken.

Grafisch Design

Maak jouw merk visueel aantrekkelijk met design op maat. We ontwerpen online én offline elementen om je uitstraling een boost te geven.

Adverteren

Ben je klaar voor de volgende stap? Overweeg dan om een breder publiek te bereiken en zo meer klanten te genereren.

SEO

Je website online plaatsen is één ding, bezoekers aantrekken het volgende. Onderscheid je van de concurrentie door efficiëntie zoekmachineoptimalisatie.

Copywriting

Goede inhoud creëren voor je website, sociale media en brochures is een kunst op zich. Wij kunnen je helpen.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat geldt ook voor jouw bedrijf. Gebruik kwaliteitsvolle foto’s en video’s om professioneel over te komen.