Skip to content

Stofuiltje

’t Stofuiltje is de creatie van Peggy, die zo van haar hobby haar beroep maakte. Naast het verkopen van stoffen geeft ze ook naailessen en doet ze retouches.

De uitdaging

Een webshop voor ’t Stofuiltje

’t Stofuiltje is al jaren een vaste waarde in de verkoop van stoffen, fournituren, haakgaren en patronen. Met haar winkel in Essen weet Peggy een groot en trouw publiek aan te spreken.

Ze verkocht reeds producten via haar webshop, maar na enkele jaren begon deze toch wat ouderwets te worden. De functionaliteiten werden niet meer geüpdatet en de website zelf zag er oud uit.

We wilden voor Peggy niet alleen een gloednieuwe en moderne webshop bouwen die aan alle nodige eisen voldoet. We creëerden voor haar een volledig nieuwe huisstijl.

De oplossing

Een prachtige huisstijl

Onze eerste stap was om de doelen vast te leggen. We zouden het merk ‘Stofuiltje’ volledig in een nieuw jasje steken. Zo ontwierpen we een brandbook, met nieuw logo, kleuren, fonts en iconen. Dit brandbook zou de basis worden voor de rest van het project.

We maakten al het mogelijke reclamemateriaal waar Peggy nood aan had: visitekaartjes, bedankkaartjes, gevelpanelen, vlaggen, en templates voor sociale media.

Bovendien creëerden we de nieuwe website volledig in de nieuwe stijl van het brandbook.

De voordelen

Meer gebruiksgemak en meer bezoekers

Door hard in te zetten op gebruiksgemak, creëerden we een aangename website waar klanten graag hun aankopen doen. Op die manier blijft ’t Stofuiltje een gevestigde waarbij bij trouwe en nieuwe klanten!

Omdat het bestel- en betaalproces efficiënt verloopt, verspillen zowel klanten als Peggy minder tijd en energie. Een gestroomlijnde ervaring zorgt voor meer aankopen, en achter de schermen verlies je minder tijd.

De resultaten

Meer bezoekers, meer verkopen

Dankzij haar nieuwe webshop verkoopt Peggy weer online producten. Daarnaast verhoogt ze de bekendheid van ’t Stofuiltje en brengt ze haar workshops en kledinglijn naar een breder doelpubliek.

Website laten maken

Ben jij benieuwd wat Billie Branding voor je kan doen?

Wij helpen ondernemingen groeien. Laat ons jou bijstaan met het bouwen van je online aanwezigheid. 

Laat een professionele website bouwen, ondersteund door sterk grafisch design, copywriting en fotografie. Vind meer klanten dankzij goede SEO en adverteer efficiënt om de juiste doelgroep aan te spreken.